select

Peka ut vägen mot framtiden.

Hälsa på Dells senaste surfplattor, konvertibla Ultrabooks™ och allt-i-ett-datorer.

De är designade för att erbjuda dina mest krävande kunder verktyg i affärsklass för att skapa, konsumera och samarbeta med innehåll. Dells peksystem är optimerade med Windows 8 och Windows RT och låter användarna interagera med det som är viktigt på ett naturligt och ledigt sätt, oavsett om det gäller arbete eller fritid.

Eftersom du är intresserad av att integrera dessa nya formfaktorer i din miljö vill vi stödja dig genom att ge dig 50 % tillbaka när du köper din första pekprodukt från Dell.*

Nu kan du lägga händerna på denna nya datorupplevelse!

Se information om erbjudandet här

* Erbjudandet gäller följande produkter, enligt följande villkor:

XPS 10 Tablet

Learn more

Gör allt lika fort som med en vanlig dator. Den nya pekdatorn XPS™ 10 erbjuder de förstklassiga säkerhetsfunktionerna i Windows RT och har flexibla dockningsalternativ.

OptiPlex 9010 AIO

Learn more

Ge din personal nya möjligheter med allt-i-ett-datorn Dell OptiPlex™ 9010 som erbjuder utmärkta funktioner för produktivitet och samarbete samt enastående IT-kontroll.

XPS 12 Ultrabook™

Learn more

Sudda ut gränsen mellan arbete och nöje med den nya XPS 12. Den här konverterbara Ultrabook™-datorn omvandlas sömlöst från tablet PC till bärbar dator så att du kan växla mellan arbete och nöje precis som du vill.

(Produkt med utökad leveranstid)

Latitude™ 10 tablet

Learn more

Latitude™ 10 är Tablet PC:n som är anpassad för företag – den erbjuder enkel hantering och säkerhet och ett utbytbart batteri så att din personal kan arbeta effektivt var de än befinner sig.


Thank You


Privacy | Terms of Use | Imprint | Terms & Conditions
Copyright 2014 Dell Inc. All rights reserved. Powered by ChannelValue